Informatii Livrare

Comenzile se livrează la data comunicata de dvs prin diferitele modalitati de comanda prezentata in sectiunea “Cum cumpar”, livrăm de luni până duminică inclusiv. Termenul de livrare devine perioada de timp dintre plasarea comenzii si data aleasa de dvs pentru ca aceasta sa fie livrata.

Livram in București și localitățile limitrofe.

Livrarea se va afectua prin curieri proprii Nadia Bouquet.

Binențeles, puteți să ne precizați în câmpul de observații, un interval orar dorit pentru livrare, încercăm întotdeauna să îl respectăm.

Nu livrăm în afara României.


- Livram zambete- Sărbătoriți fiecare zi a saptamani prin Zambet, faceti pe cineva fericit in fiecare zi! Punem mult pret pe cerintele si dorintele clientilor nostrii si ne dorim sa acordam multa atentie celor mai mici detalii, tindem spre perfectiune in realizarea buchetelor, aranjamentelor. Rezultatul dorit va fi intotdeauna buchete elegante, excepționale și extravagante.
- O pata de culoare - Viața inseamna si culoare!Floraria noastra online va pune la dispozitie o gamă largă de flori in cadrul buchetelor si aranjamentelor, avand culori diverse, vesele si deosebite. Oferind buchetele si aranjamentele noastre puteti fi siguri ca aceste vor reprezenta o pata de culoare, “o piesa de rezistenta” pentru camera, biroul si viata celor dragi tie.Aceasta ”pata de culoare florala” va naste emotii pozitive celei/celui care il va fi dedicat!
- Imagini reale - Fotografiile aranjamentelor comercializate de noi nu sunt modificate, pentru ca Dvs. să puteţi evalua cât mai corect mărimea şi aspectul general al florilor.
Produs adăugat cu succes la compararea produsului!