Despre noi

Despre Nadia Bouquet

Suntem o florarie online specializata in realizarea cu suflet si profesionalism a Buchetelor, Aranjamentelor Florale si Plantelor in ghiveci.Suntem orientati catre satisfactia cerintelor primate din partea clientilor nostrii.

Cui ne adresam ?

Oricarei persoane iubitore de flori si de frumos.

Locatia

cms-img

Va asteptam cu drag.  • Branesti ; Ilfov
  • 0764.21.21.41
  • office@ebuchete.com

De ce Nadia Bouquet ?

Simplu, noi îtelegem ca florile sunt un gest emotional si personal, prin urmare, acordam importanta impactului pe care  beneficiarul il are la primirea buchetelor, aranjamentelor noastre si acest lucru este imperativ pentru noi si de asemeni prioritatea noastra numarul unu. ...

De mentionat: toate comenzile noastre sunt sustinute de o garantie de satisfactie de 100% din partea clientilor nostrii!


- Livram zambete- Sărbătoriți fiecare zi a saptamani prin Zambet, faceti pe cineva fericit in fiecare zi! Punem mult pret pe cerintele si dorintele clientilor nostrii si ne dorim sa acordam multa atentie celor mai mici detalii, tindem spre perfectiune in realizarea buchetelor, aranjamentelor. Rezultatul dorit va fi intotdeauna buchete elegante, excepționale și extravagante.
- O pata de culoare - Viața inseamna si culoare!Floraria noastra online va pune la dispozitie o gamă largă de flori in cadrul buchetelor si aranjamentelor, avand culori diverse, vesele si deosebite. Oferind buchetele si aranjamentele noastre puteti fi siguri ca aceste vor reprezenta o pata de culoare, “o piesa de rezistenta” pentru camera, biroul si viata celor dragi tie.Aceasta ”pata de culoare florala” va naste emotii pozitive celei/celui care il va fi dedicat!
- Imagini reale - Fotografiile aranjamentelor comercializate de noi nu sunt modificate, pentru ca Dvs. să puteţi evalua cât mai corect mărimea şi aspectul general al florilor.
Produs adăugat cu succes la compararea produsului!