Termeni si conditii

I.Despre www.ebuchete.com

www.ebuchete.com este un serviciu de comert electronic / comert online / prin internet. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite pe site sau prin telefon.

II. Proprietatea Intelectuala


Continutul si designul www.ebuchete.com precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis de dvs. prin e-mail sau furnizat de dvs. prin orice alta modalitate (de exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale) apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite numanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.ebuchete.com fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, irevocabila si neexclusiva a hiperlink-urilor catre pagina de index a www.ebuchete.com, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.ebuchete.com intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva.

III. DESCRIEREA PRODUSELOR

www.ebuchete.com foloseste descrieri sugestive pentru produsele sale. www.ebuchete.com garanteaza acuratetea informatiilor de pe acest site. Pozele au titlu informativ. Nuantele florilor din buchete si aranjamente pot fi diferite fata de cele prezentate online, in functie de disponibilitate

In cazul in care nu exista in stoc sau calitatea florilor primite de la furnizorii nostri nu este la standardele cerute de noi, ne rezervam dreptul de a schimba respecivul sortiment cu unul echivalent ca stil si de aceeasi  valoare  sau mai mare. Daca schimbarea este majora, vom incerca sa va contactam pentru acord.
Plantele de suport (frunze, verdeata) si vasele pot fi schimbate fara instiintare anterioara avand in vedere ca ceea ce este afisat pe site este cu titlu de prezentare.

Marimea, forma si culoarea cosurilor si a vaselor aranjamentlor disponibile online poate fi diferita.

Daca nu reusim sa va contactam prin canalele folosite in comunicarea anterioara cu dumneavoastra, va trebui sa consideram ca avem acordul dumneavoastra implicit.

Puteti solicita in orice moment un buchet personalizat sau de o alta culoare in cazul in care acesta nu apare pe site!

IV. Conditiile de utilizator www.ebouchete.com


Site-ul www.ebuchete.com poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata.Intrucat prevederile Termenilor si conditiilor de utilizare pot fi modificate, va rugam sa le cititi periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.ebuchete.com.

Site-ul www.ebuchete.com nu vinde produse minorilor sub 18 (optsprezece) ani.

V. Datele personale / Politica de confidentialitate


Prin inregistrarea ca utilizator al www.ebuchete.com se pot solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de e-mail, data nasterii, dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.ebuchete.com si prelucrarea comenzilor. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.ebuchete.com va trebui sa ne comunicati o adresa de email valida, precum si alte date legate de dvs. Aceste date personale vor fi folosite exclusiv de societatea care opereaza www.ebuchete.com, in scopurile pentru care au fost colectate si pentru care v-ati exprimat acordul.

VI. Procedura de cumparare


Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.ebuchete.com este necesara parcurgerea urmatoarelor etape: 
- identificarea si alegerea produselor 
- inregistrarea dvs. ca utilizator al www.ebuchete.com
- efectuarea platii produselor
Plata se efectueaza personal sau prin transfer bancar/ordin de plata, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, si, daca este cazul, pretul livrarii.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.ebuchete.com sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care site-ul isi deruleaza operatiunile.

Pentru ca livrarea sa se efectueze in cele mai bune conditii, atunci cand completati sau comunicati telefonic sau prin e-mail datele beneficiarului asigurati-va ca acestea sunt complete si corecte. In cazul in care nu ne puteti furniza adresa completa sau numele complet, va rugam sa ne anuntati telefonic sau prin email. Nu ne asumam raspunderea pentru livrarile intarziate cauzate de lipsa datelor complete.

Conform noilor reglementari legal, ORDIN nr. 3769 din 23 decembrie 2015, incepand cu 01.10.2016 toate facturile trebuie sa contina toate datele de identificare, astfel clientul este obligat sa completeze toate campurile obligatorii din pagina de comanda avand optiunea sa bifeze daca doreste ca datele de livrare sa fie preluate ca date de facturare.

 VII. Preturile


Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.ebuchete.com reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 20%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

VIII. Forta majora


www.ebuchete.com, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.ebuchete.com nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect in cauze care nu depinde de vointa www.ebuchete.com. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.ebuchete.com, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.ebuchete.com erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia in vigoare.

IX. Publicitatea


www.ebuchete.com poate afisa in paginile sale reclame la produsele din oferta sa, precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.ebuchete.com si prin acceptarea Termenilor si conditiilor de utilizare si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

X.Politica de refuz/acceptare a comenzii


Pot aparea situatii in care compania noastra sa refuze o comanda fara a oferi explicatii. In aceste situatii se va anula sau rambursa plata respectivei comenzi prin aceeasi metoda de plata folosita de client. Toate preturile afisate pe site includ TVA.

XI.Anularea sau schimbarea comenzii de catre client


Va puteti razgandi in legatura cu comanda plasata cu minim 24 ore inainte de ziua livrarii. Anularea comenzii se va face prin telefon la 0764.21.21.41.
Daca o comanda a fost deja transmisa in productie atunci ea nu mai poate fi anulata!
Intotdeauna incercam sa acomodam orice cerinta de ultim moment,  insa nu putem garanta decat schimbarile transmise cu 24 ore inaintea livrarii.
O data ce comanda a fost data in productie, schimbarile nu mai sunt posibile.
Pentru comenzile ce depasesc 1.000 de ron ne rezervam dreptul de a solicita un avans ce consta in 20-30% din valoarea comenzii.
Va rugam de asemenea sa luati in considerare ca in perioadele cu comenzi intense (Craciun, 1-8 martie, Sf Valentin etc) nu garantam posibilitatea de a anula comenzile in mai putin de 24 ore pana la data livrarii.


- Livram zambete- Sărbătoriți fiecare zi a saptamani prin Zambet, faceti pe cineva fericit in fiecare zi! Punem mult pret pe cerintele si dorintele clientilor nostrii si ne dorim sa acordam multa atentie celor mai mici detalii, tindem spre perfectiune in realizarea buchetelor, aranjamentelor. Rezultatul dorit va fi intotdeauna buchete elegante, excepționale și extravagante.
- O pata de culoare - Viața inseamna si culoare!Floraria noastra online va pune la dispozitie o gamă largă de flori in cadrul buchetelor si aranjamentelor, avand culori diverse, vesele si deosebite. Oferind buchetele si aranjamentele noastre puteti fi siguri ca aceste vor reprezenta o pata de culoare, “o piesa de rezistenta” pentru camera, biroul si viata celor dragi tie.Aceasta ”pata de culoare florala” va naste emotii pozitive celei/celui care il va fi dedicat!
- Imagini reale - Fotografiile aranjamentelor comercializate de noi nu sunt modificate, pentru ca Dvs. să puteţi evalua cât mai corect mărimea şi aspectul general al florilor.
Produs adăugat cu succes la compararea produsului!