Recent Posts

Vom deschide punctul de lucru al florariei noastre,
Un nou proiect, un vis devenit realitate! Astazi 6 Aprilie 2017 vom deschide punctul de lucru al florariei noastre, in Comuna Branesti, Judetul Ilfov.
Primul Aranjament

Primul Aranjament

Uncategories 0 Comments views (1315)
Totul a inceput din placerea da a avea in permanenta un aranjament floral deosebit in propria locuinta.
Petreceri de Vara

Petreceri de Vara

Uncategories 0 Comments views (1690)
Vara este un anotimp deosebit pentru activitatea noastra
Buchete pentru Ocazii Speciale

Buchete pentru Ocazii Speciale

Uncategories 0 Comments views (1660)
Pentru momentele speciale realizam aranajemente speciale
Buchete de Mireasa

Buchete de Mireasa

Uncategories 0 Comments views (1335)
Buchete de Mireasa
- Livram zambete- Sărbătoriți fiecare zi a saptamani prin Zambet, faceti pe cineva fericit in fiecare zi! Punem mult pret pe cerintele si dorintele clientilor nostrii si ne dorim sa acordam multa atentie celor mai mici detalii, tindem spre perfectiune in realizarea buchetelor, aranjamentelor. Rezultatul dorit va fi intotdeauna buchete elegante, excepționale și extravagante.
- O pata de culoare - Viața inseamna si culoare!Floraria noastra online va pune la dispozitie o gamă largă de flori in cadrul buchetelor si aranjamentelor, avand culori diverse, vesele si deosebite. Oferind buchetele si aranjamentele noastre puteti fi siguri ca aceste vor reprezenta o pata de culoare, “o piesa de rezistenta” pentru camera, biroul si viata celor dragi tie.Aceasta ”pata de culoare florala” va naste emotii pozitive celei/celui care il va fi dedicat!
- Imagini reale - Fotografiile aranjamentelor comercializate de noi nu sunt modificate, pentru ca Dvs. să puteţi evalua cât mai corect mărimea şi aspectul general al florilor.
Produs adăugat cu succes la compararea produsului!